OPPGRADERE TIL DAB I BILEN? SJEKK VÅR DAB+ GUIDE UNDER ELLER KONTAKT OSS I DAG, VI HJELPER DEG GJERNE!

Den enkle løsningen

Universalt DAB adapter

Et universalt DAB adapter er enkelt å montere, ofte på få minutter, og passer stort sett alle bilmodeller uten store inngrep. Ulempen er at du må ha en ekstern fjernkontroll montert et sted på dashbordet, eller et eget display med kontroller som viser informasjon om kanaler osv.

Se produkter

plug & play - Integrert DAB løsning for deg som vil beholde orginal radio

Modelltilpasset DAB adapter

Et modelltilpasset DAB adapter vil som oftest være en bedre løsning for deg som er villig til å legge noen ekstra kroner i adapteret. Et slikt DAB adapter krever ofte noe mer monteringsjobb for å komme til nødvendige kabler men vil i det lange løp fungere mye bedre. Du kan da betjene DAB adpateret enkelt via din orginale radio og eventuelle rattkontroller på multifunksjonsratt.

Se produkter

For deg som vil bytte radio

Modelltilpassede pakkeløsninger og spillere

Vi har et utvalg av spillere fra Alpine som er produsert for den enkelte bil. Dette gir deg en perfekt oppgradering av bilens hovedenhet og overgang til DAB. Vi skreddersyr også pakker basert på våre ordinære hovedenheter fra Kenwood, JVC og Alpine med riktig monteringsramme og overgangskabler basert på dine ønsker. Savner du pakke til din bil eller ønsker et annet alternativ? Kontakt oss gjerne!

Se produkter

Bytte standard radio

2 DIN / dobbel DIN DAB spillere

Vi har et godt utvalg av 2 DIN dab spillere som vil passe de fleste behov og lommebøker. Ønsker du å bytte til en ny 2 DIN DAB spiller men er usikker på hva du trenger av tilbehør?  Kontakt oss! Vi setter gjerne sammen en pakke til deg.

Se produkter

Bytte standard radio

1 DIN / enkel DIN DAB spillere

Vi har et godt utvalg av 1 DIN dab spillere som vil passe de fleste behov og lommebøker. Ønsker du å bytte til en ny 1 DIN DAB spiller men er usikker på hva du trenger av tilbehør?  Kontakt oss! Vi setter gjerne sammen en pakke til deg.

Se produkter

Vi har tilbehøret til din DAB radio

DAB antenner og tilbehør

Vi har et utvalg gode DAB antenner som sikrer deg fullt utbytte av din nye DAB radio eller DAB adapter. Finner du ikke det du leter etter?  Kontakt oss gjerne!

Se produkter


 

DAB+ oppgradering av bilen

Filter
Navn
Bestselgere
Mest vist
Pris
Nyest først
Populære varer
Posisjon
Angi synkende retning
Vise som Rutenett Liste
Elementer 1-48 av 619
24
48
72
96
192
Side
Filter
Navn
Bestselgere
Mest vist
Pris
Nyest først
Populære varer
Posisjon
Angi synkende retning
Vise som Rutenett Liste
Elementer 1-48 av 619
24
48
72
96
192
Side
To Top